eSWIM ROTTO TRAINING SQUAD CALENDAR

Date	Training Week	Day	Time	Phase	Session length	Recommended Event
30 Sept - 7 Oct						Priority enrolment for 2024 Team Captains
21 Oct - 28 Oct 2024						RCS - Solo Registration period for Rottnest Channel Swim (incl tandem solo)
29 October 2024						RCS Duos - until sold out
30 October 2024						RCS Teams - until sold out
12 October 2024		Saturday	3.30pm - 5.00pm	eSWIM ROTTO SO	QUAD INFO SE	SSION - Lecture Theatre, HBF Stadium
13 October 2024		Sunday	10am - 11.30am	eSWIM ROTTO SO	UAD GRADIN	IG SESSION - HBF Stadium
14 October 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
17 October 2024	1	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
19 October 2024		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
21 October 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
24 October 2024	2	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
26 October 2024 27 October 2024	_	Saturday	6.00am - 8.00am	PHASE 1 -	2 hours 1.5 hours	Time Trial #1 Session A /2 v slots available)
28 October 2024		Sunday	2pm - 3.30pm			Time Trial #1 - Session A (3 x slots available)
31 October 2024		Monday Thursday	5.30am - 7.00am 7.00pm - 8.30pm	TECHNIQUE	1.5 hours 1.5 hours	
2 November 2024	3	Saturday	5.45am - 8.00am		2.25hours	Super Saturday
3 November 2024		Sunday	2pm - 3.30pm		1.5 hours	Time Trial #1 - Session B (3 x slots available)
4 November 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	Time That is 2 decision 5 (5 x diets attailable)
7 November 2024	4	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
9 November 2024		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	Nutrition Works Seminar - race testing - 8.30am
11 November 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
14 November 2024	5	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
16 November 2024		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
18 November 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
21 November 2024	6	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
23 November 2024		Saturday	6.00am - 8.00am	DUACES	2 hours	
25 November 2024		Monday	5.30am - 7.00am	PHASE 2 -	1.5 hours	
28 November 2024 30 November 2024	7	Thursday	7.00pm - 8.30pm 6.30am - 8.30am	ENDURANCE	1.5 hours	Carred Christman access string I breakfast
1 December 2024		Saturday Sunday	2pm - 3.30pm		2 hours 1.5 hours	Squad Christmas ocean swim + breakfast Time Trial #2 - Session A (3 x slots available)
2 December 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	Time trial#2 Session A (5 x sious available)
5 December 2024		Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
7 December 2024	8	Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
8 December 2024		Sunday	2pm - 3.30pm		1.5 hours	Time Trial #2 - Session B (3 x slots available)
9 December 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
12 December 2024	9	Thursday	7.00pm - 8.00pm		1.5 hours	
14 December 2024		Saturday	5.30am - 8.00am	TEST	2.5 hours	Christmas Super Set - 100s - INDOOR POOL
16 December 2024		Monday	5.30am - 6.30am		1 hour	Taper session
19 December 2024	10	Thursday	7pm - 8pm		1 hour	Taper session
21 December 2024		Saturday	From 7.30am			Christmas 10K - All swimmers
CHRISTMAS BREAK 22/12/2024 - 5/1/2025 INCLUSIVE						
6 January 2025		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
9 January 2025	12	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
11 January 2025	12	Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	Support Crew Seminar 8.30am
12 January 2025		Sunday	2pm - 3.30pm		1.5 hours	Time Trial #3 - Session A (3 x slots available)
13 January 2025		Monday	5.30am - 7.00am	PHASE 3 -	1.5 hours	
16 January 2025	13	Thursday	7.00pm - 8.30pm	SPEED	1.5 hours	Attacher to a co
18 January 2025		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	Mindset Seminar 8.30am
19 January 2025		Sunday	7am - 10.30am		3.5 hours	Swim Thru Perth (optional)
20 January 2025	14	Monday	5.30am - 7am		1.5 hours	Charles O Flander Company C 45 and
23 January 2025 25 January 2025		Thursday Saturday	7.00pm - 8.30pm 6.00am - 8.00am		1.5 hours 2 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
26 January 2025		Saturday	6.00-7.30am regis		∠ 110UIS	Swimming WA OWS Series - FINAL 10km Rotto Qualifier
27 January 2025		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	Switting WA OWS Series - Friend Laborito Qualifier
30 January 2025	15	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
1 February 2025		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
3 February 2025		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
6 February 2025	16	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
8 February 2025		Saturday	6.00am - 8.00am	PHASE 4 -	2 hours	
10 February 2025		Monday	5.30am - 7.00am	PACING	1.5 hours	
13 February 2025		Thursday	7pm - 8.30pm		1.5 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
15 February 2025	17				1.5 hours	Stretch & Fiex class upin - 0.43pin
16 February 2025		Saturday	6.00am - 7.30am 6.00am - 7.30am		1.5 hours	Squad Ocean Swim - Cottesloe
		Sunday				Squau Ocean SWIIII - Cottesioe
17 February 2025	18	Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	Ordinal light to the control
20 February 2025		Thursday	7pm - 8pm		1 hour	Optional light training session
22 February 2025		Saturday	5.45am			2025 ROTTNEST CHANNEL SWIM
26 February 2025		Wednesday	6.30pm	SQUAD DINNER AND AWARDS NIGHT - Location TBC		
26 February 2025		Wednesday	6.30pm	SQUAD DINNER AND AWARDS NIGHT - Location TBC		