eSWIM ROTTO TRAINING SQUAD CALENDAR

Date	Training Week	Day	Time	Phase	Session length	Recommended Event
30 Sept - 7 Oct						Priority enrolment for 2024 Team Captains
21 Oct - 28 Oct 2024						RCS - Solo Registration period for Rottnest Channel Swim (incl tandem solo)
29 October 2024						RCS Duos - until sold out
30 October 2024						RCS Teams - until sold out
12 October 2024		Saturday	3.30pm - 5.00pm	eSWIM ROTTO SO	QUAD INFO SE	SSION - Lecture Theatre, HBF Stadium
13 October 2024		Sunday	10am - 11.30am	eSWIM ROTTO SC	UAD GRADIN	G SESSION - HBF Stadium
14 October 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
17 October 2024	1	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
19 October 2024		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
21 October 2024	2	Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours 1.5 hours	Time Trial # 1
24 October 2024 26 October 2024	2	Thursday Saturday	7.00pm - 8.30pm 6.00am - 8.00am	PHASE 1 -	2 hours	Time Trial # 1
28 October 2024		Monday	5.30am - 7.00am	TECHNIQUE	1.5 hours	
31 October 2024	3	Thursday	7.00pm - 8.30pm	TECHNIQUE	1.5 hours	
2 November 2024		Saturday	5.45am - 8.00am		2.25hours	Super Saturday
4 November 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
7 November 2024	4	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
9 November 2024		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	Nutrition Works Seminar - race testing - 8.30am
11 November 2024	_	Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
14 November 2024 16 November 2024	5	Thursday Saturday	7.00pm - 8.30pm 6.00am - 8.00am	PHASE 2 - ENDURANCE	1.5 hours 2 hours	
18 November 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
21 November 2024	6	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
23 November 2024		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
25 November 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
28 November 2024	8	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	Time Trial # 2
30 November 2024		Saturday	6.30am - 8.30am		2 hours	Squad Christmas ocean swim + breakfast
2 December 2024		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	0
5 December 2024 7 December 2024		Thursday	7.00pm - 8.30pm 6.00am - 8.00am		1.5 hours 2 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
9 December 2024		Saturday Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
12 December 2024	9	Thursday	7.00pm - 8.00pm	TEST	1.5 hours	
14 December 2024		Saturday	5.30am - 8.00am		2.5 hours	Christmas Super Set - 100s - INDOOR POOL
16 December 2024		Monday	5.30am - 6.30am		1 hour	Taper session
19 December 2024	10	Thursday	7pm - 8pm		1 hour	Taper session
21 December 2024		Saturday	From 7.30am			Christmas 10K - All swimmers
CHRISTMAS BREAK 22/12/2024 - 5/1/2025 INCLUSIVE						
6 January 2025		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
9 January 2025	12	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
11 January 2025		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	Support Crew Seminar 8.30am
12 January 2025		Sunday	6am		3 hour +	Squad OW Swim - 10km Location TBS
13 January 2025		Monday	5.30am - 7.00am	PHASE 3 -	1.5 hours	
16 January 2025	13	Thursday	7.00pm - 8.30pm	SPEED	1.5 hours	Time Trial #3
18 January 2025		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	Mindset Seminar 8.30am
19 January 2025		Sunday	7am - 10.30am		3.5 hours	Swim Thru Perth (optional)
20 January 2025	14	Monday	5.30am - 7am		1.5 hours	0
23 January 2025		Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
25 January 2025 26 January 2025		Saturday Sunday	6.00am - 8.00am 6.00-7.30am regis		2 hours	Swimming WA OWS Series - FINAL 10km Rotto Qualifier
27 January 2025		Monday	5.30am - 7.00am	PHASE 4 - PACING	1.5 hours	Statisting WA CWS Series - Friend Lowin Notes Qualified
30 January 2025	15 16	Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
1 February 2025		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
3 February 2025		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
6 February 2025		Thursday	7.00pm - 8.30pm		1.5 hours	
8 February 2025		Saturday	6.00am - 8.00am		2 hours	
10 February 2025		Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
13 February 2025	17	Thursday	7pm - 8.30pm		1.5 hours	Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm
15 February 2025		Saturday	6.00am - 7.30am		1.5 hours	
16 February 2025		Sunday	6.00am - 7.30am		1.5 hours	Squad Ocean Swim - Cottesloe
17 February 2025	18	Monday	5.30am - 7.00am		1.5 hours	
20 February 2025		Thursday	7pm - 8pm		1 hour	Optional light training session
22 February 2025		Saturday	5.45am			2025 ROTTNEST CHANNEL SWIM
26 February 2025		Wednesday	6.30pm		SOLIADI	DINNER AND AWARDS NIGHT - Location TBC
Lo rebrudi y 2023	1	Treamesday			JQJAD I	DIVIDENTIAL PROPERTY AND THE CONTROL OF THE CONTROL