|                                      |                  |                      |                                      |                        |                        | UAD CALENDAR  |
|--------------------------------------|------------------|----------------------|--------------------------------------|------------------------|------------------------|---|
| Date                                 | Training<br>Week | Day                  | Time                                 | Phase                  | Session<br>length      | Recommended Event   |
| Oct - 29 Oct 2023                    |                  |                      |                                      |                        |                        | RCS - Solo Registration period for Rottnest Channel Swim (incl tandem solo) |
| 31 October 2023                      |                  |                      |                                      |                        |                        | RCS Duos - until sold out   |
| 1 November 2023                      |                  |                      |                                      |                        |                        | RCS Teams - until sold out  |
| 8 October 2023                       |                  | Sunday               | 3.30pm - 5.00pm                      |                        | •                      | SSION - Lecture Theatre, HBF Stadium  |
| 15 October 2023                      |                  | Sunday               | 10am - 11.30am                       | eSWIM ROTTO SO         |                        | G SESSION - HBF Stadium   |
| 16 October 2023<br>19 October 2023   | 1                | Monday<br>Thursday   | 5.30am - 7.00am<br>7.00pm - 8.30pm   | 4                      | 1.5 hours<br>1.5 hours |   |
| 21 October 2023                      | -                | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      | 1                      | 2 hours                |   |
| 23 October 2023                      |                  | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 26 October 2023                      | 2                | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      | PHASE 1 -              | 1.5 hours              | Time Trial # 1  |
| 28 October 2023                      |                  | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                |   |
| 30 October 2023                      | 3                | Monday               | 5.30am - 7.00am                      | TECHNIQUE              | 1.5 hours              |   |
| 2 November 2023<br>4 November 2023   | 5                | Thursday<br>Saturday | 7.00pm - 8.30pm<br>5.45am - 8.00am   | -                      | 1.5 hours<br>2.25hours | Super Saturday  |
| 6 November 2023                      |                  | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              | Super Saturday  |
| 9 November 2023                      | 4                | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      |                        | 1.5 hours              | Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm   |
| 11 November 2023                     |                  | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                |   |
| 13 November 2023                     | _                | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 16 November 2023<br>18 November 2023 | 5                | Thursday<br>Saturday | 7.00pm - 8.30pm<br>6.00am - 8.00am   | PHASE 2 -<br>ENDURANCE | 1.5 hours<br>2 hours   | Nutrition Works Seminar - race testing - 8.30am                             |
| 20 November 2023                     | 6                | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 2 nours<br>1.5 hours   | ואמנדונוסוד איטראג ספווווזמו - דמכל נפגנווע - ס.סטמוו                       |
| 23 November 2023                     |                  | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 25 November 2023                     |                  | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                |   |
| 27 November 2023                     | 7                | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 30 November 2023<br>2 December 2023  |                  | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm<br>6.30am - 8.30am   |                        | 1.5 hours<br>2 hours   | Time Trial # 2  |
| 4 December 2023                      |                  | Saturday<br>Monday   | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              | Squad Christmas ocean swim + breakfast                                      |
| 7 December 2023                      | 8                | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      |                        | 1.5 hours              | Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm   |
| 9 December 2023                      |                  | Saturday             | 5.30am - 8.00am                      |                        | 2.5 hours              | Christmas Super Set - 100s - INDOOR POOL                                    |
| 11 December 2023                     | _                | Monday               | 5.30am - 7.00am                      | TEST                   | 1.5 hours              |   |
| 14 December 2023                     |                  | Thursday             | 7.00pm - 8.00pm                      |                        | 1 hour                 | Taper session   |
| 16 December 2023<br>18 December 2023 |                  | Saturday<br>Monday   | <b>6.30am</b><br>5.30am - 7.00am     |                        | 1 hour                 | Christmas 10K - All swimmers<br>Recovery session                            |
| 21 December 2023                     | 10               | Thursday             | 7pm - 8.30pm                         |                        | 1.5 hours              | Recovery session  |
| 23 December 2023                     |                  | Saturday             | 6am - 7am                            |                        | 1 hour                 | Ocean swim - Cottesloe  |
|                                      |                  |                      | CHRIST                               | VAS BREAK 24/1         | 2/2023 - 3/1           | L/2024 INCLUSIVE  |
| 4 January 2024                       |                  | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 6 January 2024                       | 11               | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                |   |
| 8 January 2024                       |                  | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 11 January 2024                      | 12               | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      | ]                      | 1.5 hours              | Time Trial # 3  |
| 13 January 2024                      |                  | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                | Coursel OW Courses Address Disease  |
| 14 January 2024<br>15 January 2024   |                  | Sunday<br>Monday     | 6am<br>5.30am - 7.00am               | PHASE 3 -              | 3 hour +<br>1.5 hours  | Squad OW Swim - 10km Swan River   |
| 18 January 2024                      | 13               | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      | SPEED                  | 1.5 hours              | Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm   |
| 20 January 2024                      |                  | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                |   |
| 21 January 2024                      |                  | Sunday               | 7am - 10.30am                        |                        | 3.5 hours              | Swim Thru Perth (optional)  |
| 22 January 2024                      |                  | Monday               | 5.30am - 7am                         |                        | 1.5 hours              |   |
| 25 January 2024                      | 14               | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 26 January 2024<br>27 January 2024   |                  | Friday<br>Saturday   | 6.00-7.30am regis<br>6.00am - 8.00am |                        | 2 hours                | Swimming WA OWS Series - FINAL 10km Rotto Qualifier                         |
| 27 January 2024<br>29 January 2024   |                  | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 2 hours<br>1.5 hours   |   |
| 1 February 2024                      | 15               | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 3 February 2024                      |                  | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                |   |
| 5 February 2024                      | 16               | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 8 February 2024                      |                  | Thursday             | 7.00pm - 8.30pm                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 10 February 2024                     |                  | Saturday             | 6.00am - 8.00am                      |                        | 2 hours                |   |
| 12 February 2024                     | 17               | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 15 February 2024                     |                  | Thursday             | 7pm - 8.30pm                         |                        | 1.5 hours              | Stretch & Flex class 6pm - 6.45pm   |
| 17 February 2024                     |                  | Saturday             | 6.00am - 7.30am                      |                        | 1.5 hours              |   |
| 18 February 2024                     |                  | Sunday               | 6.00am - 7.30am                      |                        | 1.5 hours              | Squad Ocean Swim - Cottesloe  |
| 19 February 2024<br>22 February 2024 | 18               | Monday               | 5.30am - 7.00am                      |                        | 1.5 hours              | Optional light training agains  |
|                                      |                  | Thursday             | 7pm - 8pm                            |                        | 1 hour                 | Optional light training session   |
| 22 Tebruary 2024<br>24 February 2024 |                  | Saturday             | 5.45am                               |                        |                        | 2024 ROTTNEST CHANNEL SWIM  |